Sista skolveckan för terminen .

Hej

Måndag igen och ny skolvecka. Det är den sista för terminen och vår sista skoldag är på fredag den 20/12.

Förra veckan hade vi både jullunch och firade lucia på skolan.  Vi har jobbat med den sista modulen i matte som handlade om addition kopplat till siffran tio och tio – kompisar.

Vi har pysslat oss var sin en julgran i klassrummen. Vi målade av våra händer och klippte ut till granens barr sen byggde vi upp en gran och målade kulor som vi dekorerade granen med. Vi har tittat på en film på SO om våra jultraditioner i sverige.

 

Den här veckan kommer vi ha en aktivitetsdag på onsdag den 18/12 tillsammans med årskurs 2 och 3. Vi kommer att dela barnen i grupper och de kommer få gå runt till oss alla lärare på eken för en aktivitet. vi ser en film och det kommer vara en julberättelse och en station med pyssel. Barne behöver inte ha med sig nåt särskilt.

Det kommer alltså inte bli någon idrott på onsdag på grund av aktivitetsdagen.

Fredagen den 20/12 samlas vi i klassrummet kl. 8:15 och tillsammans med årskurs 2-6 promenerar vi alla elever och personal på skolan till Adventskyrkan (den rosa) för traditionsenlig avslutning. Efter avslutningen så promenerar vi tillbaka till skolan och avslutar i klassrummet ca 10:30.  Är det frågor om avslutningen, maila oss!

 

Hälsningar

Elin, Kristin och Monika

 

Lämna en kommentar