Resa till konserthuset!

Nu på torsdag den 23/1 åker vi i ettan till konsert huset med El Sistema!

Alla elever börjar som vanligt kl 8:15 i klassrummet . Vi kommer att åka buss från skolan kl 09:45 och bussen går hem 11:40 tillbaka till skolan. Vi äter frukt innan vi åker och  lunch när vi kommer hem . kommer att sluta kl 13:00 som vanligt.  Förutom Elin, Kristin och Monika kommer vi att ha med oss Emma G och Carolin som är föräldrar samt så tre pedagoger från El Sistema

Konserten heter Världens sju underverk och vi får följa med på en resa runt om i världen i musikens tecken. Vi kommer att  förarbeta med väldens sju underverk i klassrummet. Här nedan är en länk om konserten ni kan ta del av.

http://www.orebrokonserthus.com/ditt-besok/for-skola-och-forskola/varldens-sju-underverk.html

 

 

Lämna en kommentar