Vecka 6

Tack till alla föräldrar och barn som kom till vår invigning av ängen i går.  Vi hoppas ni gillar våra nya lokaler. Kom ihåg att ni alltid är välkomna till skolan och hälsa på ert barn. Tillsammas med vår Rektor Peter klippte John bandet och förklarade Ängen invgvigd.

Kommande vecka:

På måndag den 10/2 är skolan och fritids stängt . Vi i personal har kompetensutveckling och vi kommer att ha utbildning i matte och nyanländas lärande. Skolan är igång igen på tisdag som vanligt.

Idag har eleverna fått med sig en lapp om läsårs dagar och en folder om sportlovets aktiviter. Ni kan även hitta den här  https://www.visithallsberg.se/evenemang/evenemang/sportlov-2020/

Idag har Skolans trygghetsteam gått runt i alla klasserna och presenterat sig och pratat med eleverna om vad teamet gör. Nästa vecka kommer vi att skicka en lapp hem till er vårdnadshavare där vi berättar om teamets arbete. Hos oss ingår Elin i teamet tillsammans med Louise ( FSK) Edvina ( musik) Mats ( resurs/fritids) Josefin ( skolans kurator ) och biträdande rektor Sara.

Trevlig Helg!

Kristin Elin Monika

 

 

Lämna en kommentar