Sista dagen inför sportlovet och alla ❤️ dag!

Hej

I dag har vi på Stocksätterskolan firat alla hjärtans dag. Vi har i veckan pratat lite extra om hur vi är med varandra i skolan och avslutade dagen idag med att måla och skriva kort till de man tycker om.

Skolan har varit smyckad med olika budskap och det har funnits kram rutor där man kan krama varandra oh i matsalen hade trivselgruppen pyntat och det spelades kärleksmusik . I vår klass så är det Sonja och Signe som är klassen representanter i gruppen. Signe och Sonja har också på gruppens initiativ delat ut ett hjärta med  budskap till alla elever idag i sin klass. Vi fick även smaka på godishjärtan!

Vecka 8

På måndag börjar sportlovet! Hoppas alla får ett skönt lov!

Vecka 9

Vi kommer att ha tid i ishallen denna vecka på onsdagen kolla upp om du har skridskor och hjälm.  Det finns lite skridskor att låna men inte så det räcker till alla så om du har egna skridskor tar du med dem.   Vi kommer att skicka ut en mer detaljerad lapp om skridskor direkt när barnen kommer tillbaka efter lovet. Håll även koll här inne på bloggen.

Vecka 10

Kristin kommer att ha semester och Elin och Monika finns på plats och vikarie för Kristin är Elin Dimberg ( fritids)

Vi kommer att ha simkoll/badd vecka tio igen på måndagen. Efter denna gång så kommer vi ha koll på ert barns simkunnighet inför höstens simskola.Vi kommer att skicka ut en mer detaljerad lapp om simkoll/bad direkt när barnen kommer tillbaka efter lovet. Håll även koll här inne på bloggen.

Trevlig Helg!

Lämna en kommentar