Ishallen och idrottsparken.

Hej

På onsdagen den 26/2 ska halva klassen i år ett åka skridskor och ha ute aktiviter på idrottsparken bredvid ishallen tillsammans med förskoleklasen.  Vi i kommer att åka i våra idrottsgrupper dit ner.  Grupp 1  åker vecka 9 och sen åker grupp 2 vecka 10.

Har ditt barn fått med sig denna inbjudan idag betyder det att det ska åka skridskor nu på onsdag.

Hej!

Vi ska åka skridskor och träna på friidrott i idrottsparken på onsdag den 26/2. Vi åker buss från skolan direkt på morgonen kl. 8.15 och är tillbaka till lunchen. Skicka gärna med lite matsäck, en frukt och smörgås. Titta hemma om ni har skridskor som passar annars kan man få låna skridskor. Har ni som föräldrar möjlighet att vara med tar vi tacksamt emot föräldrahjälp i ishallen. Det är många som behöver hjälp med att knyta skridskorna. Hälsingar all personal i Förskoleklass och år 1

Grupp 1 är , Wafaa, Marwan, Sonja, Ebba, John G, Helz, Alexander,Robin, Team , Sandra, Tamara, Zeen, Omar, Hanad, Hairul, Isak, Lara Ar, Rawan, May, Flora, Rand, Edith och Signe.

Lämna en kommentar