Ishallen och idrottsparken på onsdag 4/3

Hej

På onsdagen den 4/3 ska den andra halva klassen i år 1 åka skridskor igen och ha ute aktiviteter på idrottsparken bredvid ishallen tillsammans med förskoleklassen. Vi i kommer att åka i våra idrottstrupper dit ner.  Grupp 2 åker nu på onsdag.

Har ditt barn fått med sig denna inbjudan idag betyder det att det ska åka skridskor nu på onsdag.

Hej!

Vi ska åka skridskor och träna på friidrott i idrottsparken på onsdag den 4/3 Vi åker buss från skolan direkt på morgonen kl. 8.15 och är tillbaka till lunchen. Skicka gärna med lite matsäck, en frukt och smörgås. Titta hemma om ni har skridskor som passar annars kan man få låna skridskor. Har ni som föräldrar möjlighet att vara med tar vi tacksamt emot föräldrahjälp i ishallen. Det är många som behöver hjälp med att knyta skridskorna.

Hälsingar all personal i Förskoleklass och år 1

Grupp 2 är: Hanan, Lara Alk , Rimas, Yara,abraham,Ali,Valentina, Arthur, Deban, William, Lucas, Yasan, Hassan, Wilmer, John P, Abu Backer, Gry, Olivia, Rahaf,Tyra och Elsa

Den andra hälften stannar i skolan.

Lämna en kommentar