Information vecka 11!

Hej!

En intensiv vecka med många elever borta. Vi förstår er oro kring corona virus och respekterar det men vi i skolan går efter folkhälsomyndigheten och deras direktiv och det betyder att vi fortfarande håller öppet. Är inte ditt barn sjukt så är det säkert att komma till skolan. Vi hör av oss  här på bloggen så fort vi vet något nytt eller om det blir förändringar för era barn.  Under tiden kan ni titta in på några av de länkar vi delar här nedan.

Titta in på skolans hemsida –  Stocksätterskolan

Där informerar skolsköterskan våra elever om viruset och talar om vikten av att tvätta händerna både hemma och i skolan.

Här kommer det länkar där man kan läsa det senaste från kommunen, 1177.se och Folkhälsomyndigheten

Hallsbergs kommun

1177.se

Folkhälsomyndigheten

 

Trevlig Helg!

Elin, Kristin & Monika

Lämna en kommentar