Elevernas lärplattor!

Hej på er!

Vi har idag på uppmaning från förvaltningen att skickat hem ipad till de elever som var närvarande idag. Det är för att förbereda för en eventuell skolstängning på måndag. De elever som behöver laddare har fått låna hem detta också. Vi har sagt till eleverna om att vara försiktiga med sakerna och att det som det får med sig hem ska också med tillbaka till skolan igen. Vid en eventuell stängning av skolan förväntas eleverna utföra skolarbetet hemma.  Vi vet i nuläget inget om hur det blir nästa vecka om skolan alls kommer att stänga eller inte.

Vi lärare har en app som heter klassrum och där ser vi all aktivitet som eleverna gör på sin ipad och har möjlighet att låsa den från oss om vi ser att den missbrukas. Eleverna får inte ladda ner egna appar och ska bara arbeta med det som finns i de appar som redan är installerade.

Skulle skolan vara stängd på måndag, så kommer undervisningen ske via vår klassblogg, appar och vi kommer att informera er här på bloggen och via mail till er vårdnadshavare om hur det kommer att gå till.

Om skolan stängs så kommer information att ligga på här på vår blogg och skolans hemsida.

Hör av er till oss om ni har frågor!

Trevlig Helg!

Kristin Elin &  Monika

Lämna en kommentar