Nu är det snart lov!

 

Hej

Nu är det bara morgondagen kvar innan det blir höstlov. Alla elever är lediga under vecka 44.

I morgon har vi sagt till eleverna att de gärna får klä ut sig om de vill. Inga heltäckande masker för ansiktet men lite smink är okej. Vi kommer att ha rast disco utomhus med Halloween tema.

Inför höstlovet kommer vi att skicka med en uppmaning om att läsa. Alla elever kommer få ett häfte att fylla i varje gång man läser.

I morgon får alla elever i 2A med sig ett höstlovsprogram. 2B fick sina i onsdags. Här kommer även en länk till Höstlovsprogrammet 

Biblioteket brukar ha lite  pyssel och laddat med massor med böcker för stora och små. Värt ett besök!

På Stocksätterskolan.se finn nu en höstkonsert inspelad med alla våra fantastiska elever på stocksätterskolan. Gå in på denna länk.  Höstkonsert

Idag har eleverna fått med sig ett papper från skolsköterskan där hon informerar om hälsobesök under skoltid. Här kommer information från Carin

Information till hemmet från skolsköterskan

En av medicinska insatsen i elevhälsans uppgifter är att erbjuda hälsobesök där vi följer barnets/elevens hälsa under skoltiden. Innehållet i hälsobesöket varierar med barnets/elevens ålder.

I hälsosamtalet pratar vi om barnets/elevens hälsa, livsstilsfrågor och skolsituation.

Ert barn kommer inom kort att erbjudas tid för hälsobesök, skolår 2 vilket innebär ett kort samtal kring skolsituation, längd och viktkontroll. Det vanliga är att skolsköterskan träffar barnet/eleven ensam. Om ni föräldrar önskar vara med, hör av er till skolsköterskan.

De hälsofrågor som ev. besvaras inför hälsobesöket förvaras i skolhälsovårdsjournalen. Ni kommer att få ett skriftligt meddelande efter besöket med information kring vad vi pratat om.

Skolsköterskan och skolläkaren har tystnadsplikt.  Carin Ahl – 0582- 68 54 09

 

Vi önskar alla barn och föräldrar ett trevligt lov!

Elin Kristin Monika och Jasminka

 

 

Lämna en kommentar