Veckobrev vecka 46

Tilla alla barn och föräldrar i årskurs 2
Fredagen har kommit och vi är en vecka närmare slutet av terminen.  Till er föräldrar som fortfarande inte har haft utvecklingssamtal med ditt barn i skolan ligger det nu på is fram till den 24 november då rekommendationerna från regionen säger så.
Självklart hoppas vi alla att restriktionerna lättar och att situationen blir en annan, men tills dess får vi förhålla oss restriktivt till dessa fysiska möten. Vi finns på telefon och på mail. Tveka inte att höra av er om ni undrar något.
I veckan redovisades vinnarna av matte tävlingen. Vi tävlade årskurs vis och i vår tvåa hade vi fyra pristagare:
1 pris gick till Ebba Lidman
2 pris gick till Signe Ydrefalk
3 pris gick till Wafaa Alkhateb
Peter rektor pris gick till Rawan Alsaberi
Här kan ni se en film om matematiktävligen 
I dag har vi promenerat i spåret, vi försöker att under denna tid inte sitta så tätt tillsammans så se till att ditt barn har med sig bra kläder och skor så det kan var ute i det här ruggiga november vädret.
Vi gick tillsammans och mätte läng och tid på frökens runnkeeper. Vi kom upp i cirka  3400 steg och  läng och tid kan ni se här nedan här på bilden
Eleverna fick ny läxa i onsdags, vi fortsätter att läsa hemma. Elins klass fick läsförståelse papper att läsa under veckan och svara på frågor i en skrivbok. Kristins grupp läser ur böckerna från biblioteket.
Idag har de elever som går på fritids fått med sig en lapp om närvaro under jullovet. var snäll och fyll i så fort ni kan och lämna tillbaka till skolan.
Nästa vecka går vi spåret , vi jobbar med subtraktion i talområdet 0-100  i matematikens TRR och på svenska jobbar vi vidare med avkodning och att skriva ord med fokus på ljudet och stavningen.
Hoppa ni får en lugn och skön helg!
Hälsningar Elin Kristin Monika & Jasminka

Lämna en kommentar