Vecka 49

Hej alla föräldrar i klass 2A och 2B

Nu är det endast 12 skoldagar kvar av terminen. Den 22/12 är det sista dagen för terminen.  Vi samlas i klassrummen och kommer att fira avslutningen med en julavslutningsfilm som Edvina har gjort. Det blir alltså inget traditionsenligt firande i Adventskyrkan denna termin.

Skoldagen kommer att sluta kl 09.30.  Terminen startar igen tisdagen den 12 januari kl 08:00

Det har varit intensiva veckor och vi har inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen till er föräldrar. Vi vill på minna er att ni alltid når oss via mail om det är något.

Det har kommit nya rutiner kring covid se inlägg här i bloggen samt att vi har skickat ut samma lapp till er i veckan.  När ni har era barn hemma för att de visar symtom under en längre tid vill vi att ni tar kontakt med 1177 och ber om att få testa barn. Det blir mycket frånvaro och mycket frånvaro gör att man tappar kunskaper.

Förra veckan var två tjejer från Hallsbergs konstsimsklubb och informerande om att de startat en klubb här i Hallsberg.

Några av barnen har varit och testat.  Ta kontakt med Helena ( se bilden ) om ditt barn vill fortsätta gå på konstsim.

Idag kom första snön och det var jättekul för eleverna men det blir ganska blött och kallt. Era barn behöver ha kläder i skolan som de kan vara ute i. De behöver också ha ombyte med till skolan , extra byxor, tröjor och strumpor.

Önskar er alla en trevlig helg!

Elin & Kristin

Lämna en kommentar