SIMSKOLA!

OBS! OBS! OBS! OBS!

Idag har vi skickat med lappar om sommar simskolan. Vi har bara skickat med lappar till de elever som inte klarade vårens omgång med simskola. Vi ber er anmäla er snarast till den tidsperiod som passar er. Det är jättebra att ta chansen nu i sommar och vi i skolan vill påminna om att en elev som inte kan simma i årskurs 6 inte kan få ett godkänt betyg i idrott. Kommunen erbjuder endast simskola under årskurs 2 så passa på nu då detta är gratis.

Det finns fyra olika tidsperioder att välja emellan

Röd period vecka 17, 18, 19 

Grön period vecka 20, 21, 22

Blå period vecka 24, 25, 26 

Lila period vecka 35, 36 , 37 

Ring och anmäl ditt barn till den period som passar er. Det är du som förälder som följer ditt barn till och från simskolan.

 

Vänliga hälsningar

Elin Kristin & Gabi

Lämna en kommentar