När ditt barn är sjukt.

Hej

Vi vill påminna er föräldrar att följa restriktionerna om ditt barn är hemma och är sjukt. Ditt barn måste vid symtom hållas hemma och vara hemma två dagar extra utan symtom innan barnet kommer tillbaka till skolan. Just nu är smittan i Örebro län stor och vi behöver alla hjälpa till för att inte sprida smittan.

Har ditt barn symtom rekommenderar vi dig att testa ditt barn för covid.

Här är en länk till  1177.se och Region Örebro län där du kan läsa hur du ska gå till väga om du ska testa ditt barn .

Provtagning för barn

Vi vill gärna i skolan veta om du testar ditt barn mot covid så meddela oss om du testar ditt barn.  Vi ett positivt svar gäller familjekarantän i sju dagar och övriga familjemedlemmar ska också testa sig.

Det är också viktigt att du sjukanmäler ditt barn i edwise eller ringer, mailar oss om du håller ditt barn hemma på grund av symtom och sjukdom. Du hittar våra kontaktuppgifter här på vår blogg.

Håll i och hål ut!

Elin & Kristin

Lämna en kommentar