Hela gänget gör en utflykt!

Utflykt till Långängen och orienteringsstugan för årskurs 2 Stocksätterskolan

Hej

Vi har idag skickat med en lapp hem och informerar er föräldrar om en utflykt vi gör i årskurs 2 nästa vecka. Här nedan kommer information om vad som gäller på utflykten.  Vi är 6 vuxna som följer med på Utflykten. Det är Elin Kristin Monika Jasminka Edvina(musik) och Emma som är kommunens integrationspedagog.

När? –  Onsdagen den 2/6 Kl. 08:00 – 13:00

Var? – Vi kommer att vara ute i Långängsspåret vid orienteringsstugan hela dagen. Grilla korv, vara i skogen, gå tipspromenad och ha olika lekar. Eleverna behöver ha kläder efter det väder och bra på fötterna. Vid ihållande regn ställer vi in.

Hur? – Alla samlas i klassrummet kl. 08:00 och därefter beger vi oss med bil och cykel till Långängen. Alla elever som har cykel och hjälm cyklar tillsammans med Elin, Emma (Integrationspedagog) och Jasminka. Kristin och Monika kör de elever som inte kan cykla i bil fram och tillbaka. Elevernas ryggsäckar körs i bil. Skolan tar med korv med bröd som vi grillar där. Alla barn får festis /mjölk och frukt. Om man vill får man ta med egen matsäck eller fika. Ej godis, chips och läsk är tillåtet på utflykten.

Vi kommer att avsluta skoldagen kl. 13:00 i klassrummet på Stocksätterskolan.

Viktigt att lämna in nedre delen av lappen tillbaka till skolan. Undrar du något maila Elin eller Kristin.

 

Hälsningar Elin & Kristin

Lämna en kommentar