Vecka 22

den här veckan hade vi en höjdar dag på onsdagen. Alla vi i år två åkte tillsammans på utflykt till HOK  – stugan och Långängsspåret.

Några åkte bil och större delen av eleverna cyklade fram och tillbaka. De var jätteduktiga att cykla och det var en lagom tur första gången. Vi hade en fantastisk dag och alla barn och fröknar var mycket nöjda när vi kom hem. Edvina har gjort en fin film om dagen som ni kan se här.

Nästa vecka behöver alla elever ha med sig en väska eller påse som de kan ta med grejer hem i. Det är en del böcker och papper som ska med hem från årskurs 2.

Kolla efter om ni har böcker från skolans bibliotek hemma och lämna tillbaka dem.  Alla kommer också att få låna  med sig nya böcker till sommarens läsning.

Ha koll här på bloggen nästa vecka. Det kommer mer information om sista veckan i skolan och om skolstarten sen i augusti.

Redan nu flaggar vi för skolavslutningen

Alla barn går emellan kl. 08:00  och ca 9:30. Alla barn samlas i sina klassrum där vi ser årets skolavslutningsfilm tillsammans och där efter börjar sen sommarlovet.  Måndag kommer det också hem ett avslutningsbrev från rektor Sara där kan ni även läsa hur vi kommer att arbeta i höst.

 

Ha en skön och solig helg!

Hälsningar Elin & Kristin

 

Lämna en kommentar