Nu är det sommarlov!

🌸☀️ 🌸☀️🌸🌸☀️🌸☀️🌸🌸☀️🌸☀️🌸🌸☀️🌸☀️🌸🌸

Vi vill först börja med att tacka er alla föräldrar för det här läsåret. Det har varit ett läsår som vi aldrig har upplevt inom skolans värld. Det har påverkat alla, oss i skolan och er där hemma. Trots pandemi har vi under årskurs två haft ett lärorikt år. Vi har som grupper sammansvetsats och utvecklas kunskapsmässigt men även socialt. Det är två grupper som trivs med varandra och har under året hittat arbetsro och vi lär oss nya saker varje dag.

Till hösten blir vi årskurs 3 och vi kommer att fortsätta i de klassrum vi har haft. Vi välkomnar två nya elever till vår årskurs. Det är två pojkar där en börjar i Elins klass, Adrian och en i Kristins klass, Alvin.

Eleverna kommer nu också få ett nytt ämne – Slöjd. Det kommer vara Veronie Lejonord och Nils Mikaelsson. Här kommer en länk till bloggen som visar hur slöjdlärarna jobbar med ämnet. slöjd -ikt.se kolla också in länkarna till facebook och instagram som finns på hemsidan. Där kan ni se det fina arbete som pågår.  En annan förändring till hösten är att Frank Strömberg som också jobbar på fritids rönnen kommer att ha våra elever i bild.

Schema över skoldagen kommer med hem vid skolstarten och är det färdigt innan jag och Kristin går på semester kommer vi lägga ut det här. Det vi vet är att eleverna kommer gå två dagar till kvart över två. det kommer vara tisdagar och onsdagar, övriga dagar går eleverna till kl 13:00

☀️🌸☀️🌸🌸☀️🌸☀️🌸🌸☀️🌸☀️🌸🌸☀️🌸☀️🌸🌸☀️

Nu väntar ett sommarlov med skön ledighet och återhämtning. Vi har uppmanat barnen att läsa hemma i sommar. Vi inte skickat med något läsbingo men skickat med en lapp om att biblioteket har en sommarbok man kan få och samtidigt låna lite sommarläsning. Kommer man till biblioteket den 16/6 och den 17/6 genom att gå dit emellan kl. 14:00  – 17:00. I går fick eleverna med sig en lapp hem som heter sommarboken där denna information står.

Till sist vill vi tacka er alla för de fina blommorna och presenterna vi fick igår. Även om vi inte kunnat träffats så mycket detta läsår så känner vi er uppskattning och vi känner att vi har ert förtroende.

 

Vi önskar er en skön sommar och vi ser fram emot att ses igen i augusti.

Elin & Kristin 

 

 

 

 

Lämna en kommentar