Vecka 34

Hej

Nu var det fredag igen och här kommer lite information om hur vi har haft det denna vecka.

Eleverna börjar komma i ordning i skolan igen och det flyter på ganska bra. Ni har fått hem klassen schema och där ser ni hur elevernas lektioner ligger. Hjälp gärna till hemma och prata med dit barn på kvällen om schemat för kommande dag en lite påminnelse om att det till exempel är idrott eller om det är lång skoldag.

Vi har den här veckan pratat med de två klasserna tillsammans, det är lite tjafsigt på rasterna och eleverna använder fula ord emot varandra. Vi har jobbat i båda klasserna med detta och vi pratar värdegrund dagligen. Här kan ni hjälpa till och fråga era barn om det vi jobbar med föra samtal och vikten av att följa skolans trivselregler så att alla kan trivas och ha det bra i skolan.

Kommande vecka är det bara skoldagar måndag, tisdag och onsdag. Torsdag den 2/9 och fredag den 3/9 är skolan stängd för att lärarna har utbildning. Även fritids är stängt dessa dagar.

Det är dags för utvecklingssamtal och vi kommer att skicka hem lappar på måndag. Tänk på att fylla i lappen skyndsamt då vi ska eventuellt boka tolk och planera in alla samtal.

Den här veckan har klass 3b tagit emot en elev från barn och fritidsprogrammet.  Hon heter Emilia och gör sin APL hos Kristin. Hon kommer att finnas i klassen tisdagar till fredagar.

Här kan du se den senaste uppgiften från träslöjden det är grupp två i klassen som gjort dessa robotar. Jättefina!

Vi ser att ni är inne och tittar på bloggen och det tycker vi är jättebra. Kommentera gärna inlägg och är det något ni läser som ni undrar över skriv till oss och fråga. Har ni synpunkter på bloggen vill vi med att ni hör av er. Vad vill ni se? Vad vill ni att vi skriver?

Ha en trevlig helg!

Elin & Kristin

 

Lämna en kommentar