Fotografering denna vecka!

Hej

Här kommer det fotograferings tider för oss i årskurs 3. Fotograferingen börjar i morgon tisdag och håller på till fredag.

Här nedan kan du läsa vilken tid som gäller för ditt barn.  Elin och Kristin håller också reda på dessa tider i skolan.

Tisdag  den 14/9

  • Städrådet kl 11:15  –  Rimas och Rand
  • Elevrådet kl 13.00  –  Ebba och Rahaf

Onsdag den 15/ 9 

  • 3A – Elins klass kl 13:00

Fredag den 17/9 

  • Trivselgrupp kl 8:15  –  Marwan och Elsa
  • 3B – Kristins klass kl 11:40
  • Måltidsrådet kl 13:00  –  Tamara och John P  –  ”OBS representanterna kommer hem direkt när fotograferingen är klar ca 20 minuter längre dag”

Vi hoppas att det ska gå bra med fotograferingen denna vecka. Vi kommer ta klasskort + profilbild och eleverna som tillhör olika råd kommer att ta gruppkort.  Så glöm inte att dra en kammen en extra gång i håret denna vecka 😘

Vi jobbar på för fullt med våra ämnen och i NO så behandlar vi just nu rymden. Vi vill be er om en sak, på NO lektionerna kommer vi göra ett tittskåp så har du en eller flera av typen skokartong eller snarlik låda i ca 30X20 cm så ska eleverna ta med sig den under denna vecka.  Har du fler skokartonger eller lådor som du kan avvara så kan ditt barn ta med fler. Tack för att du hjälper till.

I fredags hade vi skoljoggen och sprang tillsammans i spåret. Eleverna var så duktiga och det fanns tjejer och killar som sprang hela 6 varv i spåret i våra klasser. Vi samlade i hop 167 kr i kontanter tillsammans i klassen som vi swischade iväg till clowner utan gränser.

Tack för ert bidrag!

Ha en bra vecka!

Elin & Kristin 

2 svar på ”Fotografering denna vecka!”

  1. Härligt jobbat med Skoljoggen! Vi swishade direkt till Clowner utan gränser, i klass 3, Stocksätterskolans namn. En gammal klasskompis till mig, Kalle, är en av Clownerna

    Svara

Lämna en kommentar