Vecka 39

Hösten sprakar för fullt utan för vårt klassrum och vi har nu slutfört de flesta utvecklingssamtal tillsammans med er.

Vi kommer nu ioktober jobba med skolverkets bedömningsstöd i matematik och svenska/svenska som andra språk. Vi kommer sen att redovisa det till er föräldrar via mail under november månad för att sen på vårterminen förbereda och fokusera på de nationella proven i svenska/ svenska som andra språk och matematik. 

vi jobbar just nu för fullt med vår No låda. –  ”Testa Teknik” på våra No –lektioner. De första delen handlar om hur vi använder tekniska hjälpmedel för att skydda sak eller person, era barn hade väldigt bra koll på var man använder vad. Något som överraskade oss var att många visste vad möbeltassar och hörnskydd är 😃

De elever som var sjuka under fotograferingen kommer få ett tillfälle till att i efterhand ta porträtt foto. Mer information till berörda elever kommer hem när det blir dags.

Vi är ute varje dag och era barn behöver ha skor och jackor som tål vädret. Just nu är det regnigt och många är blöta efter rasterna och har då inget ombyte med sig. Vi vill inte att era barn ska bli sjuka så prata med ditt barn om att använda ytterkläder och se till att ditt barn har ett ombyte i skolan.

Denna vecka har eleverna multiplikationerna i läxa som vi kollar av på onsdag  kommande vecka. Träna tillsammans och för här ditt barn.

Trevlig Helg!

Elin & Kristin

Lämna en kommentar