Vecka 40

Hej

Ännu en vecka har gått  i klass 3. Denna vecka har vi arbetat vidare med bedömningsstödet från skolverket  i matematik och svenska och svenska som andra språk. Vi kommer fortsätta med det fram till novemberlovet vecka 44. Efter lovet kommer ni att få mail om hur det har gått för ditt barn.

Vi jobbar vidare med teknik och har tittat på saker som man använder för att sätta ihop, exempelvis dragkedjan och  karbinhake.  Just nu i svenska har vi fokus på läsförståelse med frågor som vi jobbar med i klassrummet. Nästa vecka kommer ny läxa med fokus på läsning.

Från och med vecka 45 kan vi i skolan ta emot er föräldrar för besök. Att ni kan komma och vara med i skolan och hälsa på och se vad vi gör om dagarna är viktigt för oss. Vill ni komma på besök vill vi att ni mailar oss om när ni skulle vilja komma så att det inte krockar allt för mycket. Vi vill ha en dialog med er om ert besök först innan ni kommer.

Det blev en kort uppdatering av denna vecka och är det något du undrar över hör av dig till oss på mail.

Ha en trevlig helg!

Kristin & Elin

Lämna en kommentar