Vecka 42

Hej alla barn och föräldrar i år 3 på Stocksätterskolan!

Den här veckan har vi jobbat med ordet demokrati och dess betydelse. Vi har pratat om Barnkonventionen och hur den är viktiga för barn runt om i världen.  På söndag den 24/10 är det FN dagen och vi har firat den lite i förväg med att se en film från elevrådet.se 

 

elevrådet.se

Här kan ni även tillsammans titta på filmer om det vi har jobbat om och prata om värdegrund tillsammans med ditt barn. Här ser ni även en ny film med skolans alla klasser från Edvinas och skolans musikundervisning! Njut av era kamrater och era  barn i denna fina film.

Under denna vecka har vi även jobbat med gamla nationella prov i matematik och svenska, svenska som andra språk. Vi lärare jobbar med att förbereda eleverna om hur provsituationen ser ut och vad man som elev ska tänka på under provets gång. Det svåraste är att förstå att det är viktigt att lyssna på instruktioner innan provet start och att vara noga när man arbetar med provet.

En del av er har hört av sig till oss i skolan och undrat om elevernas skolfoton och att ni saknar kod för att gå in och titta på elevernas kort och göra er beställning. Ni kan själva kontakta Collagefoto på detta telefonummer:

019 – 6111030 

Ni kan ringa dit dessa tider för att få er kod som ni skriver in på Collagefotos hemsida 

Måndag – Fredag kl 09.00 – 11.30 

Lunch 11.30 – 13.00 (telefonen stängd) 

men även klockan 13.00 – 15.00

Ni kan även maila dem

E-mail: info@collagefoto.se

 

Önskar er alla en trevlig helg! 

Elin & Kristin 

höst2

Lämna en kommentar