VECKOBREV V.39

Hej barn och föräldrar i förskoleklass!

Den här veckan har vi arbetat vidare med att skriva siffror och har nu blivit klara med alla siffror 1-10.
Elever som varit sjuka kommer framöver att få möjlighet att ta igen om de missat. 

Vi har även jobbat vidare i våran höstbok så fråga gärna era barn vad vi jobbar med.

I onsdags på utedagen gick vi till lilla lekparken vid Wernersbacke.

I torsdags blev det ju tyvärr ingen teater utan den har blivit framflyttad men vi valde att göra det mysigt för eleverna ändå. Filmvisning i stora ljusgården med en popcornpaus. Det blev väldigt lyckat. 

I torsdags var det även matsvinnets dag vilket innebar att eleverna inte skulle slänga något av det man tagit på tallriken. Detta för att uppmärksamma eleverna på hur mycket mat som är rimligt att ta.
Matbespisningspersonalen gav eleverna gulstjärna för deras prestation.

Idag har vi hela gruppen jobbat utomhus med TRR-matematik (Tänka, Resonera och Räkna). Uppgiften idag gick ut på att sorter olika naturmaterial efter storlek eller färg. Det var roligt att se eleverna i nya grupper få öva på att sammanbeta och samtala. 

Trevlig helg på er alla önskar vi i förskoleklass,
Rebecka, Kristin, Lama och Carina.

 

Lämna en kommentar