V41

Hej föräldrar och elever i Förskoleklass!

Nu har vi genomfört en vecka till med massa roliga saker.

I måndags så jobbade grön och gul grupp med I pad.Vi har jobbat med Spel Ett på lärplattan vilket behandlar bokstäver.

Röda gruppen jobbade med lärplattorna  idag fred.Då fick de en ny app som heter Bornholm.Den är lite svårare och där är det också rim och ramsor samt språkljud som man får öva på.

I tisdags så kom elevrådet på besök och hade med sig rulltårta till alla elever på skolan.Som vi tidigare berättat om så hade vi på Stocksätter ett val där eleverna fick  rösta om vilket fikabröd som var bäst.Det blev drömtårtan som vann vilket vi alla smaskade i oss i Tisdags tillsammans med god saft som också kom från elevrådet.Väldigt uppskattat.Det blev dock diskussioner om att det kanske inte var alla elevers första val men att det är majoriteten som vinner.

I onsdags så var det som vanligt utedag och denna dag så gick vi först till lilla lekparken och var där en stund därefter gick vi vidare till stora kullen vid Hässleberg.

I går Torsdag så upprepade vi bokstaven a och därefter gick vi ut på stora skolgården.Det är jättespännande att vara där för det finns ju så mycket nya saker att göra.Vår fritidspedagog Daniel som jobbar på Eken har hand om rastaktiviteterna för de större eleverna men han brukar erbjuda förskoleklassen att använda de saker som han haft så vi får testa detta när de större eleverna gått in.I går var det styltor, brädor som man går på och olika hopprep samt hinkar med snören på som man också använder att gå med.Det var många som provade detta vilket var jättekul.Vi hoppas på att göra detta fler ggr.Idag Fredag så har röda gruppen haft idrott och resterande elever var på lilla gården.

Vi tackar för den här veckan och önskar alla en trevlig helg och så syns vi på Måndag.

Mvh Rebecka,Carina,Lama och Kristin

Lämna en kommentar