V 16

Hej Elever och föräldrar i förskoleklassen.

Vi har haft en väldigt härlig och varm vecka.Eleverna tycker det är skönt att  inte ha på sig alla tjocka och varma kläder.

Vi vill att ni  ser över barnens  kläder i lådorna.Byt ut de tjocka överdagsbyxorna till tunnare överdragsbyxor  och galonbyxor ifall det blir regnigt   är också bra att ha på hyllan.Se också över barnens stövlar.Vi har väldigt mycket skor i hallen vid de olika entréerna på Ängen.Vi har frågat våra elever men de vet inte vems de är.

Vi fortsätter att jobba på med att ljuda och få till läsningen, det är bra om man övar lite hemma.Man kan läsa väldigt enkla barnböcker med bilder till.Har ni inte böcker hemma som passar, låna gärna på biblioteket.Det finns böcker med bara stora bokstäver om man inte  har kommit igång med små bokstäver.

Ha en skön helg så ses vi på måndag.

Mvh Lama ,Carina ,Rebecka och Kristin

 

Lämna en kommentar