veckobrev 36

Hej alla föräldrar i förskoleklassen!

Hoppas ni har haft en fin vecka hittills! Vi vill dela med oss av spännande nyheter från vår skola. 

I tisdags hade vi besök av en fantastisk danslärare från Kulturskolan som heter AnnaCarin. Det var en otroligt rolig och lärorik dag för alla våra elever i förskoleklassen.

AnnaCarin lärde ut olika dansrörelser och lät eleverna utforska musikens värld genom dans. Det var verkligen en minnesvärd upplevelse för våra små dansare! Om era barn blev inspirerade och skulle vilja fortsätta med dansen finns det en möjlighet. Vi har delat ut en lapp om detta till eleverna, och om de vill delta ska de vara i gympasalen varje måndag.

I onsdags hade vi skolfotografering, och det var en glädjande händelse för oss alla. Alla tre grupperna deltog och var med på fotona. Fotograferingen gick smidigt, och vi vill tacka er för att ni hjälpte era barn att vara redo och se fina ut för kameran. 

Fotograferna fångade både gruppfoton och individuella porträtt av varje elev. Det var verkligen härligt att se hur fina och glada alla var på bilderna.

Vi hade vårt föräldramöte i torsdags. Det var en värdefull möjlighet för oss att träffa er och diskutera viktiga ämnen som rör vårt arbete tillsammans för era barns bästa.Vi vill rikta ett stort tack till alla föräldrar som tog sig tid att närvara vid mötet. Förstås vet vi att ibland kan det vara svårt att delta på grund av andra åtaganden eller schemakonflikter.

Vi vill också påminna er om att eleverna behöver ha med sig lämpliga gymkläder när era barn har idrott. Under den här veckan hade alla våra elever idrottslektioner,Tyvärr att inte alla elever hade med sig gymkläderna för att delta fullt ut. t.ex.träningsbyxor och en T-shirt , ett par skor som endast används inomhus, vattenflaska och handduk.

Om ni har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans kan vi säkerställa att våra elever har en positiv och meningsfull upplevelse under sina lektioner.

Trevlig helg önskar vi er.

Mvh, Carina, Kristin och Lama 

Lämna en kommentar