vecka 50

Hej alla elever och föräldrar !

Denna vecka har varit fullspäckad med aktiviteter.

Vi började med genrep inför Lucia sedan åkte vi pulka på gården.

Vi hade Lucia i tisdagskväll med El- Sisitema. Alla var ju så fina och sjöng så bra.Vi lärare är så stolta över våra elever.

På Onsdagen var det pyssel med våra faddrar som går i åk 3.Vi gjord tomtar samt julkort.

De fick även spela spel ihop med sin fadder.

Igår så var vi till Örebro för att titta på Emils Jul på Konserthuset.Det var en samproduktion med Örebro kammarorkester samt Lerbäcks teater och Kulturskolan i Örebro.Det var väldigt bra och alla satt som ljus och lyssnade .När vi kom hem var det dags för jullunch med våra faddrar.Det bjöds på köttbullar med mera.Till lunchen fick vi Julmust samt att det var pepparkakor till efterrätt.En heldag alltså.

Idag har vi sagt hej då till Abigail som gör sin sista dag idag för hon ska flytta till USA.

Obs!

Nu är det inte många dagar kvar på höstterminen så det vore väldigt bra om ni ser över era barns lådor där de har ytterkläderna.Titta över om det är tunna regnkläder och gummistövlar som man kan ta med hem då det blir väldigt svårt för era barn att hålla ordning på så mycket kläder i hallen.Vi lägger fram lådor i kapprummen där det finns kvarglömda kläder.Se över om det är något som ni känner igen.Har det namn så lägger vi det på hens hylla/ vi har märkespenna om det är något som behöver märkas.

Vi önskar er än trevlig helg och ser fram emot sista veckan innan jullovet.

Mvh Rebecka ,Carina ,Lama och Kristin.

Lämna en kommentar